Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ





Αγαπητοί συμπατριώτες, ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών προτίθεται να δημιουργήσει βάση δεδομένων με όλα τα ονόματα των ανθρώπων που κατάγονται από το Σιδηρόκαστρο.
Σκοπός της συγκεκριμένης καταγραφής σε ηλεκτρονική μορφή είναι η λεπτομερής καταγραφή όλων των πατριωτών και των παιδιών τους, για να μπορεί η γραμματεία του Συνδέσμου να έχει 1ον την όσο το δυνατό καλύτερη επαφή και επικοινωνία μαζί τους, 2ον να καταγραφούν οι επαγγελματικές ενασχολήσεις των πατριωτών με στόχο την αξιοποίηση από όλους μας τυχόν επαγγελματιών που έχουμε ανάγκη για την καθημερινότητά μας, όπως γιατρών, μηχανικών, δικηγόρων, ελεύθερων επαγγελματιών τεχνιτών κλπ οι οποίοι λόγω της πατριωτικής σχέσης, λογικά θα ανταποκριθούν θετικότερα από άλλους ξένους στις απαιτήσεις μας. 3ος λόγος είναι η καταγραφή τυχόν ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των πατριωτών όπως παραδείγματος χάριν καλλιτεχνικών, αθλητικών, κοινωνικών δεξιοτήτων κλπ τα οποία μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα για το χωριό και για τους πατριώτες.
Η προσπάθεια αυτής της καταγραφής είναι δύσκολη επίπονη και χρονοβόρα, για να γίνει σωστή και να είναι αξιόπιστη. Για το λόγο αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια. Ο Σύνδεσμος για τη διευκόλυνση αυτής της δουλειάς, έφτιαξε καρτέλα η οποία περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για τη βάση δεδομένων. Παρακαλούμε λοιπόν τους συμπατριώτες μας, να την συμπληρώσουν και να την αποστείλουν στη διεύθυνση του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών στην οδό Σαγγαρίου 6 στην Καλογρέζα, ή να την δώσουν σε κάποιο από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών εννοείται ότι θα διαχειριστεί με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό των προσωπικών δεδομένων τα στοιχεία αυτά για το κοινό καλό.






Δεν υπάρχουν σχόλια: